Toggle Menu

Website ontwikkeling


Als u een nieuwe website wilt ontwikkelen of een bestaande website wilt vernieuwen dan komt daar een aantal zaken bij kijken. Dankzij de ruime ervaring van Web-Works met het ontwikkelen van websites kunnen wij u helpen optimale resultaten uit uw investering te halen. Web-Works kunt u inschakelen voor advies, tot de gehele realisatie en nazorg en beheer van een traject. Het is waar u behoefte aan hebt. 

Vormgeving
Bij de vormgeving van de website is het belangrijk dat deze past bij uw organisatie. Steeds meer mensen zoeken informatie via internet. Een bezoek aan uw website kan dan ook de beeldvorming over uw organisatie bepalen. De vormgeving die wij voorstellen zal in de meeste gevallen op basis zijn van uw huisstijl, want daar is vaak al eerder goed over nagedacht. In sommige gevallen en als er geen huisstijl beschikbaar is stellen we, eventueel met een reclame- of communicatiebureau, een vormgeving voor die specifiek is afgestemd op uw organisatie en op het doel van de website.

Specifieke functies
Internet is een effectief kanaal voor meer dan alleen het publiceren van informatie. Web-Works biedt daarom ook verschillende applicaties voor efficiente communicatie of het vereenvoudiging van werkzaamheden. Gebruiksvriendelijke producten met veel standaard functionaliteiten zoals een e-mailing systeem. Maar ook modules zoals enquete, vacature of  formulierdesign. Voor specifieke functies kunnen wij voor u een applicatie op maat ontwikkelen.

Onderhoud
Om een optimaal resultaat te halen uit een website zal deze regelmatig aangepast moeten worden. Zonder de juiste hulpmiddelen kost dit vaak veel tijd of geld. Waardoor het vaak helemaal niet gebeurt. Web-Works biedt gebruiksvriendelijke content management systemen voor het beheren van websites. Het door ons ontwikkelde content management systeem (CMS) functioneert grotendeel zoals het populaire tekstverwerkingsprogramma Word. Als u een brief kunt schrijven met Word, dan kunt u ook uw internetpagina’s onderhouden met ons CMS. Wij bieden voor elke behoefte een passende oplossing. Onze systemen zijn eenvoudig in het gebruik en toch zeer uitgebreid.

Hierboven een voorbeeld van de texteditor in het content management systeem